Web Analytics Made Easy - Statcounter
به نقل از «الف»
2024-05-05@08:28:32 GMT

صفر تا صد سوالات درباره دستگاه کره گیری ای جی

تاریخ انتشار: ۱۲ اسفند ۱۴۰۰ | کد خبر: ۳۴۵۰۱۶۶۹

 در پاسخ به این سوال می توان گفت دستگاه کره گیری (Peanut butter machine)، دستگاهی است که با استفاده از نیروی مکانیکی که از نقطه مرکزی دستگاه دریافت می کند، چربی موجود در ماست و شیر را به طور کامل می‌ گیرد و کره تولید می کند.

دستگاه کره گیری در ابعاد و سایزهای متفاوت، با توجه به نیاز خریداران تولید می شود و انواع مختلفی دارد.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

از انواع دستگاه کره گیر صنعتی و کره گیر خانگی می توان در کارگاه های تولیدی کوچک و بزرگ، مغازه و خانه استفاده نمود.

انواع روش های کره گیری

 در گذشته نه چندان دور روستاییان و عشایر از وسیله ای به نام مشک جهت تولید کره و دوغ استفاده می‌ کرده‌ اند، تا نیاز روزمره خود را فراهم نمایند. در حال حاضر با پیشرفت تکنولوژی و نیز صنعتی شدن روند تولید این دستگاه ها بخصوص دستگاه کره گیر ای جی، انواع محصولات و فرآورده های لبنی را می‌ توان به آسانی تهیه کرد و به صورت بسته بندی های متنوع و مناسب به بازار عرضه کرد.

 امروزه مصرف محصولات ارگانیک در بین افراد جامعه رواج زیادی پیدا کرده است. به همین دلیل افراد ترجیح می دهند خودشان در منزل با مواد اولیه طبیعی که در اختیار دارند، خود اقدام به تولید کره نمایند. بافت شیر از آب، چربی، پروتئین، لاکتوز، املاح، ماده خشک و گازها تشکیل شده است. چربی از مواد موجود در شیر است که در حجم تولید محصولات متغیر است و امکان کم و زیاد شدن آن در محصولات لبنی وجود دارد.

 می توان به نسبت های فرمولی به شیر چربی اضافه نمود و در مدت زمان معینی پس از یکنواخت شدن آن، میزان چربی شیر را تا 15 درصد افزایش می‌ یابد. پس از این افزایش چربی، می توانید در فرایند تولیدی سرشیر صنعتی را از شیر در حال پخت جدا کنید. برعکس زمانی که قصد تولید کره حیوانی یا چربی پاستوریزه دارید با انجام عملیات فیزیکی بافت شیر را شکسته و چربی آن را جدا نمایید. سپس می ‌توانید چربی جدا شده را با انجام فرایند تولیدی به کره دوغی یا کره ترش سنتی و کره پاستوریزه یا خامه پاستوریزه تبدیل کنید.

فرایند تولیدی دستگاه کره گیری

 شرح مکانیزم تولید با در اختیار داشتن ماشین آلات مجهزی با طراحی خاص می تواند در میزان بهره ‌وری بیشتر به تولید کنندگان کمک کند. طراحان این دستگاه ها در فکر ارتقا بیشتر محصولات و تجهیزات صنعتی آن هستند. هم اکنون با طراحی و ساخت تجهیزات تولید سرشیر صنعتی، سرشیر سنتی، کره پاستوریزه و کره دوغی دستگاهی را تولید کرده‌اند که می‌ توان از آن به عنوان نسل برتر مشک های برقی یا میکسرهای سرشیر و کره نام برد.

 این دستگاه کره گیری طوری طراحی شده که با حداقل انرژی مصرفی نسبت به دیگر دستگاه های خارجی و داخلی می تواند چربی ماست را جدا سازی کند، یا به اصطلاح سنتی ماست را زده و به دوغ تبدیل کند و بافت چربی جدا شده آن را از روی سطح مشک برقی جدا نماید. نکته قابل اهمیت در این فرایند مدت زمان کره گیری است که در مدت ۱۵ دقیقه کره از بافت ماست جدا می شود و دوغ در قسمت تحتانی میکسر باقی می ماند. این نوع دستگاه ها به صورت مداوم در حال به روزرسانی تجهیزات خود با علم روز دنیا می باشند.

 شما کاربران گرامی قبل از هر خریدی ابتدا از نحوه کارکرد و تجهیزات دستگاه نسبت به نمونه های داخلی و خارجی آن اطمینان حاصل کنید. چون در غیر این صورت اولین چیزی که از شما به تاراج می‌ رود اعتماد شما خواهد بود. شاید این سوال برایتان پیش بیاید که آیا با دستگاه کره گیر تنها می ‌توان چربی حیوانی و کره سنتی تولید نمود؟ باید بگوییم خیر، دستگاه کره گیر قابلیت کره گیری از انواع مغزیجات، دانه های روغنی و حتی نارگیل را نیز دارد و قابلیت تنظیم نرمی و زبری محصول تولیدی را هم دارد.

 دستگاه کره گیر بدون صدا و لرزش می باشد. کوچکترین تغییری در طعم و بوی محصول خروجی مشاهده نمی‌ شود و بسیار با کیفیت و ارگانیک است. نظافت دستگاه به آسانی قابل انجام می باشد. جهت توسعه بستر کاری خود می توانید اقدام به تولید کره بادام زمینی کنید. ساخت دستگاه کره گیری با مرغوبترین قطعات طراحی شده است و به همراه گارانتی و خدمات پس از فروش می باشد. دستگاه کره گیری در انواع مختلف با ظرفیت های متفاوت طراحی و ساخته شده است. صفر تا صد راه اندازی کسب و کار پرسود و آسان را با ما تجربه کنید.

نحوه تولید کره بادام زمینی با دستگاه کره گیر

 در گذشته از بادام زمینی پخته غذا درست می کردند. بادام ‌زمینی به شکلی که الان در بازار موجود است، در سال ۱۸۹۹ میلادی توسط پزشک اختراع شد و از این ماده غذایی برای بیمارانی که پروتئین مورد نیاز بدن را نمی توانستند از راه گوشت به دست آورند، استفاده می کرد. برای تهیه کره بادام زمینی بهتر است از بادام زمینی ای استفاده کنیم که همه به طور یکدست و یک اندازه باشند. بادام زمینی به شکل پوست کنده تحویل کارخانه می شود. برای تولید ۵۰۰ گرم کره بادام زمینی به ۵۶۵ گرم بادام زمینی نیاز است.

 در گام اول باید بادام زمینی ها را با دمای ۲۴ درجه سانتی گراد تنوری و برشته کرد. دقت داشته باشید بعد ازاین، بادام زمینی ها باید به دمای محیط برسند و خنک شوند، تا روغن کمتری از دست بدهند. پس از آن، پوست نازک بادام زمینی گرفته می‌ شود و به دو نیم تقسیم می شود. بادام زمینی ها از طریق قیف بزرگ فولادی وارد مخزن دستگاه کره گیر می شوند و آسیاب و سپس به خمیر تبدیل می شود. در این مرحله مواد دیگری مثل نمک، شکر، قند طبیعی و مقدار کمی روغن نباتی برای اینکه روغن بادام زمینی زیر ظرف جمع نشود، اضافه می شود.

هیچ ماده نگهدارنده و افزودنی غیر مجاز به آن اضافه نمی شود. پس از حرارت دادن خمیر با 60 درجه سانتی‌ گراد کره بادام زمینی شما آماده است و پس از آن دمای آن تا ۳۸ درجه سانتی ‌گراد کاهش پیدا می‌کند. پس از آن کره بادام زمینی را بسته بندی کنید.

 چگونه کره طعم دار گیاهی تولید کنیم؟

 کره طعم دار شامل ترکیب خاصی از کره با ادویه های مختلف، میوه ها و سبزی های تازه مثل موسیر، سیر، فلفل، مرکبات رنده شده و...  می باشد که به عنوان یک چاشنی خوشمزه در کنار غذاهای مختلف همچون کباب، سبزیجات کباب شده، سیب‌زمینی، مرغ، ماهی و انواع غذاهای گوشتی می توان از آن سرو نمود.

 انواع محصولاتی که  دستگاه کره گیر درست می کند

 کره از گذشته دور، پای ثابت سفره صبحانه ایرانی‌ها بوده است. با دستگاه کره گیری از ماست تقریباً پرچرب کره گیری می‌شود و پس از آن ماست به شکل دوغ در ته مخزن دستگاه کره گیری باقی می ماند. کره گیری از ماست پرچرب به صرفه ‌تر است تا اینکه مستقیم از شیر کره گیری شود. همانطور که قبلا هم گفتیم، با دستگاه کره گیری می توان کره بادام زمینی و همچنین ارده هم تولید کرد. همچنین برای بررسی مدل ها و قیمت دستگاه کره گیری می توانید از سایت شرکت به آدرس https://www.ag777.com/ دیدن کنید.

شرکت ای جی واردکننده دستگاه های زیادی هست. همچنین برای دستگاه های دیگر شرکت ای جی نیز می توانید به این سایت سر بزنید. برای کسب اطلاعات بیشتر درباره ی دستگاه های دیگر از جمله دستگاه تقطیر مقاله ی صفر تا صد دستگاه تقطیر را بخوانید.

منبع: الف

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.alef.ir دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «الف» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۳۴۵۰۱۶۶۹ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد

مهدی چمران ۱۳ اردیبهشت ماه در نشست خود با اعضای جامعه بسیج مهندسین خراسان شمالی که با حضور اعضای شورای شهر و شهردار بجنورد برگزار شد، اظهار کرد: اگر شهر و شهرداری بجنورد به این نتیجه برسد که ه اتوبوس‌های برنامه نیاز دارند از ظرفیت‌های موجود برای تهیه این اتوبوس‌ها و بهره‌مندی مردم بجنورد از آن‌ها استفاده می‌کنیم. وی تاکید کرد: این موضوع باید مطالعه و مورد بررسی قرار گیرد که آیا وجود اتوبوس‌های برقی در شهر بجنورد می‌تواند در موضوعات مختلف موثر واقع شود یا خیر. وی بیان کرد: اتوبوس‌های برقی نیازمند نگهداری‌های خاص است که حدوداً یک و نیم برابر هزینه نگهداری بیشتری خواهد داشت اما ز سوی دیگر هیچگونه آلودگی تولید نمی‌کند. چمران گفت: با تحقیقات انجام‌شده به این نتیجه رسیدیم که ۲ هزار دستگاه از این اتوبوس ها را برای کلانشهر تهران سفارش دادیم و حدود ۵۰۰ دستگاه نیز توسط شرکت مپنا در داخل کشور تولید و بخشی از ان‌ها امسال تحویل می شود. به گفته وی، از آنجایی که امکان ساخت این اتوبوس های برقی در کشور وجود دارد، می‌توان برای بجنورد از این ظرفیت بهره گرفت. رئیس شورای اسلامی شهر تهران گفت: در حال حاضر در شهر تهران به ۹ هزار و تا پایان سال ۱۴۰۴ به ۱۱ هزار اتوبوس نیاز داریم. وی به معماری شهری نیز اشاره کرد و افزود: در تلاش هستیم تا ممنوعیت‌هایی را برای استفاده از معماری وارداتی و همچنین نماهای آتش‌زا ایجاد کنیم که این موضوع می‌تواند در بجنورد و سایر شهرهای کشور مورد توجه قرار گیرد. / خراسان شمالی _خبرنگار جام جم _اسدالله ابراهیمی

دیگر خبرها

  • برای بیست و پنجمین بار می‌گویم، از لیورپول نپرسید
  • برای تقویت استخوان از این ۱۱ خوراکی نگذرید
  • سوالات امتحانات نهایی دانش‌آموزان چطور طراحی می‌شود؟
  • سوالات امتحانات نهایی چگونه طراحی می‌شود؟
  • رشد تولید ماشین آلات صنعتی در دولت سیزدهم+ فیلم
  • سرانه مصرف سیب زمینی به ۴۵ کیلو رسید
  • گفت‌وگوی ویژه با احسان اصولی و پاسخ به مهم‌ترین سوالات
  • تحویل ۱۱ دستگاه ادوات کشاورزی به بهره برداران شهرستان آوج
  • دستگاه پرکن مایعات چیست و چند نوع هستند
  • اعلام آمادگی چمران برای خرید اتوبوس های برقی شهر بجنورد