Web Analytics Made Easy - Statcounter

بالاخره جنرال موتورز با نبش قبر هامر، اولین وانت سقف تاشویی را به بازار عرضه کرد که هم دوست داران محیط زیست را راضی نگه می دارد و هم عاشقان سینه چاک آفرود و عملکرد (شتاب و سرعت).

به گزارش گروه خبر خبرگزاری برنا، هامر برقی جی ام سی 2022 ترین ها را در خود گرد آورده است. پرقدرت ترین وانت با 1000 اسب بخار، پرشتاب ترین وانت با صفر تا 100 سه ثانیه، تنها وانتی که می تواند مثل خرچنگ اوریب حرکت کند و شاید عجیب ترین و ماندگارترین ویژگی آن سقف ابدی یا Infinity Roof است که به زبان ساده به معنی سقفی است که به اختیار راننده تا می شود.

بیشتر بخوانید: اخباری که در وبسایت منتشر نمی‌شوند!

البته این نام فانتزی برای امکانی است که در خودروهای جیپ رانگلر و فورد برانکو هم پیش بینی شده و جیپ گلادیاتور از همین حالا دارد اما از لحاظ فنی هامر برقی اولین وانت کانورتیبل به حساب می آید.

انتظار می رود این اَبَروانت supertruck‌ 113 هزار دلار  قیمت داشته باشد و تمام محصول سال آینده این وانت برقی پیش فروش شده است.

مارک روس Mark Reuss مدیر عامل گروه جنرال موتورز گفته است که این وانت از همان ابتدای تولید، سودآور خواهد بود. در حقیقت اکثر خودروسازان دنیا تا به حال برای رونق گرفتن خودروهای برقی گاهی با زیان رو به رو بوده اند. به بیان دیگر تا به حال خودروهای برقی بیشتر برای رعایت قوانین سخت گیرانه آلایندگی بوده تا سود تجاری اما حالا سودآفرینی هم برای خودروسازان دارد.

ادیشن 1 این خودرو 112,595‌ دلار به انضمام هزینه های شارژ قیمت دارد که پاییز 2021 به دست مشتری می رسد، سال 2022 قیمت آن به 99,995‌ دلار کاهش می یابد، در سال 2023 و 2024 به ترتیب 89,995 و 79,995 دلار خواهد شد. دلیل آن هم این است که به قیمت اقتصادی تری می رسد و می تواند بازگشت سرمایه در جوینت ونچر 2.3 میلیارد دلاری با ال جی کِم LG Chem‌ را فراهم آورد.

 

جنرال موتورز فاش نکرده که چه تعداد برای سال آینده پیش فروش کرده، اما همه ظرفیت پیش فروش آن ظرف 10 دقیقه کامل شده است. این ابروانت هم یک خودروی اسپورت لاکچری به حساب می آید، هم بلندقامت دشت و دمن و هم وانت با کیفیت ممتاز.

هامر برقی اولین وانت جنرال موتورز است که از فناوری باتری آلتیوم Ultium‌ بهره مند می شود. این فناوری استفاده از کوبالت که فلزی بسیار گران قیمت است تا 70 درصد کاهش داده است.

معمولاً جنرال موتورز بین 6 تا 7 سال وقت لازم دارد تا یک محصول را به تولید انبوه برساند اما این بار در مورد ابروانت هامر برقی، کل برنامه از طراحی تا تولید انبوه کمتر از 3 سال طول خواهد کشید.

جنرال موتورز 20 میلیارد دلار برای خودروهای برقی تا سال 2025 در نظر گرفته که هامر برقی بخشی از این برنامه است. این کمپانی آمریکایی تا 2023 حداقل 20 خودروی برقی را به بازار جهانی معرفی می کند.

جنرال موتورز برای عملکرد بالای این خودرو از اصطلاح WTF‌ استفاده کرده که می گوید مخفف «Watts to Freedom‌» است که مفهوم آن توان 1000 اسب بخار، صفر تا 100 سه ثانیه و گشتاور 11,500‌ پوند فوت است. این ویژگی برای همه مدل های هامر برقی در نظر گرفته نشده و برای مدل های 90 هزار دلاری آن توان 625 اسب بخار با گشتاور 7400‌ پوند فوت در نظر گرفته شده است.

جنرال موتورز همه ی آن چه در چنته داشته روی هامر برقی به کار گرفته است بنابراین داخل کابین این خودرو و روی داشبورد آخرین فناوری های کمک به راننده نصب خواهد بود.

200 هزار مایل جاده ای که در آمریکا و کانادا به نقشه لیدار مجهز هستند، هامر می تواند از نسل جدید سیستم کروز استفاده کند که راننده را از به دست گرفتن فرمان بی نیاز می کند.

سیستم عامل صفحه نمایش روی داشبورد را اپیک گیمز Epic Games‌ برای هامر طراحی کرده که گرافیک آن سه بعدی است. راننده و هم سرنشین به طور جداگانه می توانند از امکانات این صفحه نمایش لمسی استفاده کنند.

پیمایش این ابروانت به ازای هر بار شارژ 350 مایل یا 560 کیلومتر است.

منبع: خبرگزاری برنا

کلیدواژه: جنرال موتورز خودروسازان سرمایه محیط زیست هامر برقی جنرال موتورز اولین وانت هامر برقی اسب بخار

درخواست حذف خبر:

«خبربان» یک خبرخوان هوشمند و خودکار است و این خبر را به‌طور اتوماتیک از وبسایت www.borna.news دریافت کرده‌است، لذا منبع این خبر، وبسایت «خبرگزاری برنا» بوده و سایت «خبربان» مسئولیتی در قبال محتوای آن ندارد. چنانچه درخواست حذف این خبر را دارید، کد ۲۹۷۴۰۸۹۵ را به همراه موضوع به شماره ۱۰۰۰۱۵۷۰ پیامک فرمایید. لطفاً در صورتی‌که در مورد این خبر، نظر یا سئوالی دارید، با منبع خبر (اینجا) ارتباط برقرار نمایید.

با استناد به ماده ۷۴ قانون تجارت الکترونیک مصوب ۱۳۸۲/۱۰/۱۷ مجلس شورای اسلامی و با عنایت به اینکه سایت «خبربان» مصداق بستر مبادلات الکترونیکی متنی، صوتی و تصویر است، مسئولیت نقض حقوق تصریح شده مولفان در قانون فوق از قبیل تکثیر، اجرا و توزیع و یا هر گونه محتوی خلاف قوانین کشور ایران بر عهده منبع خبر و کاربران است.

خبر بعدی:

پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!

پروژه‌های خاص خودرویی همیشه طرفداران ویژه خود را داشته است. تبدیل برخی از خودروهای پرطرفدار به سگمنت دیگر در چند سال اخیر توجه ماشین‌بازهای بسیاری را به سمت خود جلب کرده است. معرفی پیکاپ یا همان وانت بی‌ام‌و M۴، یکی از این پروژه‌های خاص بوده و شباهت جالبی به ماجرای تولید نسخه وانت پراید در کشورمان دارد!

به گزارش خبرآنلاین، این خودرو که بی‌ام‌و M۴ Maloo نام دارد، دارای روکش ضد خش جدید با روکش آینه‌ای است. اما بدون شک جذاب‌ترین ویژگی این خودرو، بدنه ute است که آن را به اولین پیکاپ M۴ در جهان تبدیل کرده است.

این تبدیل توسط DinMann تکمیل شد که مسلماً کار بسیار منظمی را انجام داده و با اقداماتی نظیر برش بخش عقبی سقف، جدا کردن کابین، اضافه کردن قسمت بار و قاب فلزی سفارشی و یک درب عقب کاربردی همراه شده است. کل این فرایند تبدیل شش هفته طول کشیده است.

قطعات فیبرکربنی روی سپرها و رکاب‌های جانبی دیده می‌شوند. به‌روزرسانی‌های دیگری مانند روکش موتور جدید و ادوات فیبرکربنی روی داشبورد به کار برده شده‌اند. بخشی از صندلی ردیف عقب هنوز در داخل کابین وجود دارد.

نشان Competition به این معنی است که موتور ۳.۰ لیتری شش‌سیلندر توئین توربو، ۵۰۳ اسب بخار قدرت و ۶۵۰ نیوتن متر گشتاور تولید می‌کند. قدرت تولیدی از طریق یک گیربکس هشت‌سرعته اتوماتیک با کمک سیستم xDrive به هر چهار چرخ منتقل می‌شود.

دیگر خبرها

  • جذاب‌ترین موستانگ‌های شلبی تاریخ، از 1967 تا 2022 (+عکس)
  • اولین زیان غول گاز روسیه در ربع قرن گذشته
  • اولین موتور سیکلت CNG جهان رونمایی می‌شود
  • نقره و خودروهای برقی/ نقش فلز نقره در صنعت انرژی‌های تجدیدپذیر!
  • تبدیل پراید وانت به خاور توسط هموطن خوش ذوق (فیلم)
  • پس از پراید وانت نوبت به بی‌ام‌و وانت رسید!
  • اولین دور فروش خودرو‌های وارداتی در ۱۴۰۳ + زمان دقیق
  • رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/ صادرات۴میلیاردی دلار نفت
  • رشد ۴۸درصدی تجارت در اولین ماه سال/صادرات۴میلیاردی دلار نفت
  • رشد ۴۸ درصدی تجارت خارجی کشور در اولین ماه از سال ۱۴۰۳